Kivapiha.com Logo lehdillä valkoisella taustalla

Yritysesittely

Kivapiha Tuotteet Oy

Kivapiha Tuotteet Oy on rekisteröity nykyiseen muotoonsa 2007. Kivapiha toimii omissa toimitiloissa keskeisellä kauppapaikalla Mäntsälässä, 4-tien tuntumassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella osoitteessa Vuolteenmäentie 7. Katso tarkemmat yhteystiedot.

Kivapihan johtavana materiaalina on kivi ja markkinoinnin ajatuksena “Kaikkea kivaa pihallesi!”. Monet tuotteemme soveltuvat hyvin myös parvekkeille ja terasseille. Lahjamyymälästä löytyy myös sisätiloihin sopivia tuotteita.

Uskomme Kivapihalla hyvään laatuun, rehtiin asiakaspalveluun, reippaaseen itsenäiseen työntekoon sekä oman työn määrätietoiseen kehittämiseen.

Meillä on sisätiloissa lähes 600 m2 näyttelytila, jossa piharakenteet, pihakivet, patsaat, suihkulähteet ja vesielementit ovat upeasti esillä. Näyttelyymme ja lahjamyymälään on siis ilo tutustua huonommallakin säällä – unohtamatta alapihan kesäkauppaa puutarhasesonkina!

Kivapihan tuotteisiin kuuluvat pihakivet, maa-ainekset, kevät- ja kesäkukat, taimet, viheristutukset, puutarhatuotteet, piharuukut, pihavalaistustuotteet, uima-allaskemikaalit sekä muut piharakentamisen tuotteet. Palveluihimme kuuluvat puolestaan pihojen ja puutarhojen kunnosapito (mm. kiveykset, istutukset, pensaiden ja pensasaitojen leikkuut, myrkyton rikkakasvun torjunta) sekä kiinteistöhuolto, 

Keväästä 2020 lähtien Kivapihan tiloissa ovat toimineet myös W-bike -moottoripyörämyynti- ja huolto.

Tavataan Kivapihalla!

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!

Tämä vanha mietelause pitää paikkansa pihojen osalta hyvinkin. Suomen kesä on lyhyt ja ammattilaisilla riittää puuhaa kesäkuukausina. Meillä voi jo talvella käydä laajassa sisänäyttelyssämme tutustumassa rauhassa erilaisiin materiaaleihin ja ratkaisuihin.

Jos pihasi kaipaa suunnitelua ja rakentamista ja tarvitset apua, ota yhteyttä: [email protected] tai Vesa Vinnari 044 5205 999.

Toimimme yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa ja olemme yhteisöjäsenenä Viheraluerakentajien r.y:ssä sekä Viheraluesuunnittelijat r.y:ssä.

Kotitalousvähennys, palveluista verohyötyä

Kun ostat palveluja kotiin tai vapaa-ajanasunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Saat vähennystä tavanomaisesta kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä sekä kunnossapito- ja perusparannustyöstä.

Ota yhteyttä