Kivapiha.com Logo lehdillä valkoisella taustalla
Kivapiha.com suihkulähteet ja -kaivot

Vesiaihe

Suomi on tuhansien järvien maa ja vesi on aina ollut osa elämäämme. Pihalle on helppo loihtia erilaisia suihkulähteitä tai pienoispuroja. Saatavilla on muovialtaita sekä ns. allaskumia, joilla saat rakennettua tarvittaessa isojakin kokonaisuuksia. Allas/suihkulähde pumppuja on saatavilla erikokoisia eri tarpeisiin. Myös erilaisia suihkulähdepatsaita on saatavilla laajasti. Tasaiselle pihalle sopii paremmin allas ja siihen suihkulähde kun taas rinnetontille voit loihtia erilaisia vesiputouksia pienoiskoossa. Kauttamme saat kaiken tarvittavan vesiaiheen rakentamiseen ja annamme tarvittaessa apua toteutuksessa, vaikka ”avaimetkäteen” periaatteella.

Lue myös nämä

Kivapiha.com puutarhakoneet kansikuva

Nurmikon keväthuolto

Nurmipiha on kunnossa pidettynä helppohoitoinen ja viihtyisä. Keväisin on hyvä tehdä nurmikonlannoitus ja kalkitseminen, Myös, varsinkin sammaloituneen nurmikon, ilmastus parantaa nurmikon laatua ja ulkonäköä, Lannoitukseen

Lue lisää »
Kivapiha.com suihkulähteet ja -kaivot

Vesiaihe

Suomi on tuhansien järvien maa ja vesi on aina ollut osa elämäämme. Pihalle on helppo loihtia erilaisia suihkulähteitä tai pienoispuroja. Saatavilla on muovialtaita sekä ns.

Lue lisää »