Kivapiha.com Logo lehdillä valkoisella taustalla
Kivapiha.com puutarhakoneet kansikuva

Nurmikon keväthuolto

Nurmipiha on kunnossa pidettynä helppohoitoinen ja viihtyisä. Keväisin on hyvä tehdä nurmikonlannoitus ja kalkitseminen, Myös, varsinkin sammaloituneen nurmikon, ilmastus parantaa nurmikon laatua ja ulkonäköä, Lannoitukseen suosittelemme esim. Biolan 10kg nurmikkolannoite ja kevätlannoite ja kalkiksi esim. Aurinko puutarhakalkki rae 20kg. Nurmikon ilmastus onnistuu hyvin kauttamme vuokrattavalla ilmauskoneella.

Paljon puhutaan keväisin ”jääpoltteesta”,  joka yleensä ei johdu itse jäästä, vaan siitä että nurmikon alusta on liian tiivis, tähän nurmikon ilmastus auttaa hyvin ja nurmi kasvaa taas elinvoimaisesti.

Muista myös huollattaa pihakoneet ajoissa, nurmikon leikkuu on mukavampaa kun kone vetää tasaisesti ja terä on kunnossa. Meillä myös puutarhakoneiden huoltopiste.

Lue myös nämä

Kivapiha.com puutarhakoneet kansikuva

Nurmikon keväthuolto

Nurmipiha on kunnossa pidettynä helppohoitoinen ja viihtyisä. Keväisin on hyvä tehdä nurmikonlannoitus ja kalkitseminen, Myös, varsinkin sammaloituneen nurmikon, ilmastus parantaa nurmikon laatua ja ulkonäköä, Lannoitukseen

Lue lisää »
Kivapiha.com suihkulähteet ja -kaivot

Vesiaihe

Suomi on tuhansien järvien maa ja vesi on aina ollut osa elämäämme. Pihalle on helppo loihtia erilaisia suihkulähteitä tai pienoispuroja. Saatavilla on muovialtaita sekä ns.

Lue lisää »